• 1094 Budapest, Balázs Béla u. 15-21. C/5

Kik vagyunk? Mit akarunk?

A G-nap sokkjában jött a gondolat, hogy csináljunk valami újat a Hír TV-ben. Ami adott volt: Puzsér Róbert, Wahorn András, Dévényi István és a szándék.

Aztán lassan összeállt a Szabadfogás, a küldetés, hogy ültessünk le széljobbtól-szélbalig, innen, onnan, mindenhonnan embereket beszélgetni, vitázni: Gaudi-Nagy Tamás, Kardos Gábor, Bogdán László, Csintalan Sándor, Wahorn András, Konok Péter és Dévényi István, így indult az első adás. Aztán törzsvendég lett Pörzse Sándor és Puzsér Róbert, egy időben megfordult nálunk Kőházy FankaDeli Ferenc és Mészáros Imre, mások mellett Lukácsi Katalin, Usztics Mátyás, Czutor Zoltán, Havas Henrik, Gulyás Balázs, Dopeman, Perjés Zoltán, Karafiáth Orsolya, Herczeg Zoltán is, így érkeztünk el 2018. augusztus 1-hez, amikor a történet a Hír TV főbejáratánál egy biztonsági őrrel folytatott rövid és egyirányú megbeszélést követően véget ért.

Egy másik pedig elkezdődött. Ez lett a Kötöttfogás.

A Konok Péter, Csintalan Sándor, Pörzse Sándor és Dévényi István csapat valamint a küldetés is maradt: üljünk le és beszélgessünk egymással.

A Kötöttfogás a Magyar Hang szerkesztőségében készül közösségi finanszírozásból. A műsor adásonként 100 ezer forintba kerül, ez tisztán a technika költsége valamint a forgatócsoport honoráriuma. A műsorban szereplők társadalmi munkában ülnek a kamerák elé, mert hisznek benne, hogy minden ellenkező híresztelés ellenére a szólásszabadság fontos érték, amire vigyázni, amit őrizni kell.

Ehhez kérjük a támogatást, mert rajtunk nem fog múlni.